HAHAHAHAHAHA

Från riads ask hahahah

Jaja

Ibland så ångrar jag grovt att jag började lita på en person från första början. Till början känns det bra men tillslut när man har fått reda på mer och mer skit som personen har ljugit om så tappar man bara orken. Man slutar bry sig helt enkelt, man skiter fullständigt i vad den personen gör. Först om man får reda på en sak så gör det väl ont sådär, som typ ett skott i pannen haha, nej men..jag vet inte. Först reagerar man helt mongo sen tänker man efter och då är personen inte så betydelsefull som man trodde att den var. Men ändå håller man kvar personen så pass länge för att man hoppas på en förändring men det sker aldrig.
 

Jag vaknade vid halv åtta idag. Kollade lite tv och sånt gick jag och satte mig vid datan. Idag händer väl inte så mycket. Ska dra ut och röka och sen efter det så ska jag gå in och duscha sen ska jag sminka mig och såna saker, typ brist på annat eller nånting. Snart är det sån beach handboll på gröningen med flera olika skolor och jag vet fortfarande inte om jag ska dra dit eller inte. På ett sätt är det ju kul att vara där och träffa såna som man inte har träffat på ett tag osv, men sen är det sinnessjukt tråkigt också. Förra året så var jag där med emma och vi hade riktigt roligt där. Men det var nog bara för att jag var där med henne. Vi gick runt och mobba alla folk som vi störde oss på typ haha. Ni bara "ja men asså det låter hur kul som helst typ omg bror!" haha nej men vi letade upp massor med snygga killar också ;) trevligt trevligt! Sen skulle vi träffa viktor så gick vi i typ flera timmar bara för att möta honom..wooooaw det trodde ni inte om mig va?! Men nu ska jag ut och röka, hörs / j

You got to be strong cause i don't wanna lose you now

Jag är jill. Jag vet att jag är bra på mitt sätt. Ni kanske inte tycker det, kanske sitter ni och läser min blogg och känner hur hatet reser sig inom er. Eller så kanske ni kan ta hjälp utav mina ord, utav mina texter. Jag vet inte. Det spelar egentligen ingen roll vad ni tycker om mig. Så länge jag tycker om mig själv så tycker jag det fungerar bra. Jag är iallafall mig själv och innan kunde jag själv störa mig på mig själv, men jag börjar acceptera mig mer och mer. Alla är inte felfria, så är det bara. Jag klarar mig fint med hur jag är nu. Jag mår bra nu. Jag klarar saker på egen hand nu. Jag är stark och jag ser framemot vad livet har att erbjuda längre fram. 


Tjenaaa b


Naiv

Ey jag såg dig här om dan och jag tänkte på hur jag varit osmart, hur jag tänkte då, denna första gången när jag träffade dig och tänkte shit jag måste haffa dig och vi klickade direkt, vi var ett och två, du var riktig rude gal, jag var keff som inte såg att du hade mer än vad jag förväntat mig. Jag var keff som ej uppskattade dig och nu så är du med en annan tjej och tro mig jag förstår att du aldrig vill träffa mig mer och nu så chillar du nån annanstans jag tänker tänk om och jag kan inte släppa dig mer. Jag som trodde att jag klarade mig ensam så bra men sist jag såg dig så satt känslorna kvar.
 

Ja, hur kunde jag va så naiv
Ja, hur kunde jag va så naiv
Varför känner jag så här det förvånar mig
Och nu ångrar jag grovt att jag sårat dig
Ja, hur kunde jag va så naiv
Ja, hur kunde jag va så naiv

 

Ey, helt plötsligt är du tillbaks på ruta ett. Det går snabbt, det är inte svårt det är lätt ey, jag hade ditt hjärta i min hand men nu så är du någon annanstans, med en annan tjej. Helt plötsligt är jag ensam i min saknad. Det går snabbt från älska till hata och nu så vill jag ha dig tillbaka,men jag fick min chans, ey och nu ser jag dig med hon ibland och det gör mig galen men jag ler trots mitt hjärta är i brand och nu chillar du nån annanstans, jag skiter i så länge du är lycklig med hon. Jag som trodde att jag klarade mig ensam så bra men sist jag såg dig så satt känslorna kvar.

 

Ja, hur kunde jag va så naiv
Ja, hur kunde jag va så naiv
Varför känner jag så här det förvånar mig
Och nu ångrar jag grovt att jag sårat dig
Ja, hur kunde jag va så naiv
Ja, hur kunde jag va så naiv

 

Visste inte vad jag hade förrän du var gone du var helt ajaib, har aldrig sett någon likadan som dig, vad har du gjort med mig? Ey, jag kallar dig älskling, prins och du vet du var mitt allt men jag gjorde dig fel och bränt min chans hos dig. Vad har du gjort med mig? Jag som trodde att jag klarade mig ensam så bra men sist jag såg dig så satt känslorna kvar.

 

Ja, hur kunde jag va så naiv
Ja, hur kunde jag va så naiv
Varför känner jag så här det förvånar mig
Och nu ångrar jag grovt att jag sårat dig
Ja, hur kunde jag va så naiv
Ja, hur kunde jag va så naiv




I'm in loveeeee


Sjuk :(

Har inte varit sjuk på hur länge som helst..feber, halsfluss, huvudvärk och ont i hela min kropp och att min fina älskling puttade in mig i ett träd gjorde inte det mycket bättre -.- jaja, i fredags kom filippa hem till mig sen mötte vi upp connie sen stack filippa hem vid halv 9 tiden. Jag och connie gick in och kolla film. Morgonen därefter åkte vi till vår sommarstuga. Vi sov där tills söndag och sen följde jag med connie hem, nu har han vaknat och ska till skolan medans jag ska ligga och sova bort hela dagen. Och alla andra dagar jag är sjuk..jippiii. Fast nä! Nu ska jag fortsätta knarka alla värktabletter, ni får ha det så bra pusshej! / j


Svar på tal

Kilian:
Vad jag har hört så har du kallats Brizzo innan ? :) haha yes, jag har fortfarande några vänner som kallar mig det :)

 

Anna:
Skriv vad som hände med han Harley ? Du kan inte säga A och sen inte B ! :P b..haha nej men, jag har egentligen valt att utehålla honom helt här i bloggen, men jaja..bara för att det är du anna! vi bråkade hela tiden, han var otrogen, jag blev sur och var det själv, tillslut gjorde vi slut men sen gick det nån dag och sen hittade vi tillbaka till varandra igen, men sen tröttnade vi båda på varandra och han var alldeles för mycket helt enkelt


I'm so over missing you

If you are confused on what to follow, your heart or your brain, just think about this: you can live without your brain thinking but you can't live without your heart beating

 

Ett ganska långt inlägg

Har fått lite fler läsare, har ingen aning om hur men det kan faktiskt kvitta! Ni som är nya och vill veta saker om mig, antingen kan ni bläddra tillbaka i mina arkiv eller så kan jag skriva det här.
 
Jag heter jill nilsson, men kallas jill zekiris. Jill nilsson är den jag egentligen är. Den bråkiga, oförskämda, bortskämda och otacksamma mig. Jill zekiris, där försöker jag vara en bättre människa, som tänker på andra före mig själv. Där jag försöker undvika bråk så mycket som möjligt. Haha, låter som jag är helt schitzofren förfan, men så är det inte haha.
 
Jag har adhd, vilket gör att jag har riktiga jävla humörsväningar och kort stubin och är väldigt hyper all the time typ. Det är inte sån jobbig-hyperaktiv utan mer, ja jag vet inte..det är svårt att förklara men jag tror att ni förstår ändå.
 
Jag går inte i skolan och har inte gjort det på 1 år typ. Anledningen till det är att jag var med i slagsmål, jag fick inte ens gå hem från skolan själv för att min lärare var rädd för att jag skulle gå på den tjejen igen. Jag fick stanna hemma några dagar pga det. Sen gick jag tillbaka in i skolan och sen när jag väl var där så var det riktigt tråkigt. Så jag sket i skolan och stack hem istället och sen började det med att jag stannade hemma några dagar, dagarna blev till veckor, veckor blev till månader och månader blev till år. Jag ska börja i 9an nästa år. Jag har tur som inte behöver gå om.
 
Jag har varit riktigt bråkig, jag försöker ändra mig, men det är inte alltid så lätt när det finns ganska många horungar som är spända så in i helvete över internet/telefon osv, sen i verkligheten kan dom inte ens säga ett skit av det dom har sagt när dom inte stod framför mig.
 
Jag har haft några seriösa förhållanden. Ett var med en kille som hette izac pivac som bodde längre upp i gatan där jag bodde. Vi var tillsammans ungefär 7 månader kanske? Något sånt var det. Sen var det en kille som hette adin sejdíc, vi träffades på bolmsö 2011. Det höll ungefär två månader bara. Sen efter det var den en kille som bodde i åstorp och hette harley. Inget jag egentligen vill minnas, men detta är min blogg och jag skriver vad jag vill och vill ni veta så får ni ju det såklart. Men jag och harley hade träffats i ungefär 4 månader och under dom månaderna så var vi på g, efter dom månaderna blev vi tillsammans..det höll inte så länge pga några saker som jag väljer att inte ta upp här med respekt till honom. Efter det så blev jag tillsammans med en kille som heter connie, som jag fortfarande är tillsammans med sen 5 månader tillbaka. Vi har det bra tillsammans med några bråk då och då, men alla bråkar och så är det bara. 
 
Jag har många fina och närma vänner. En av dom bästa är emma hellmann. Jag vet inte var jag och hon står just nu, vi har inte snackat på ett tag men det får väl jag ta tag i. Vi har också bråkat en hel del, men vi löser det oftast ganska fort. Jag skulle aldrig kunna tänka mig nånting utan henne. Det är liksom henne jag kan göra allting med, berätta allting för och vara helt cp för hon är minst lika cp som mig om inte mer haha. Emma är nog den enda tjejen som jag faktiskt kommer överens med. Sen har jag min kusin denise, som är så mycket mer än bara en kusin till mig. Hon är även min bästavän. Hon finns alltid där och ställer upp. Sen har jag massor med killvänner, eller ja..hade om man kan säga så. Jag har tyvärr tappat kontakten med dom flesta pga att jag skaffade kille, men det är ju sånt man får räkna med. Riktiga vänner skulle aldrig ha lämnat, dom skulle typ sagt "go for it" eller nånting sånt haha. Sen har jag även haft vänner som jag inte är vän med idag och det är mitt fel. Då kom den där lilla jill nilsson in och börja störa sig på saker och ting och gjorde sig ovänner med dom. Jag har sagt förlåt för det jag gjorde mot dom, mer än så kan jag inte säga, vill dom mig något får dom komma till mig. 
 
Jag är beronde av mitt utseende. Jag kan inte gå utan smink. Jag måste sminka mig även om jag bara ska vara hemma. Bara jag ser bra ut så skiter jag i vad jag har på mig. Jag kan gå ut i ett par joggingbyxor och något linne med håret i en toffs (haha stavning?) men bara om jag är sminkad. Jag plattar mitt hår minst 5 gånger om dagen. Oftast iallafall. Ibland finns det såna dagar då jag tycker att jag själv ser bra ut, sen finns det dagar då jag bara vill slå in speglen för att jag tycker att jag är så satans ful just då. 
 
Det var väl det, om ni vill veta något mer så är det bara att kommentera och fråga :)
 
 

Saam & mirela - krossade själar

Ändå fin låt
 

Döda mig

Justin bieber ♥♥♥♥

Fråga mig!

Klicka på länken och krydda med frågor :)
http://ask.fm/jjillnilsson

,,I,,


Haha omg så gamla bilder


 

Otrohet

Var går egentligen gränsen? 
Jag tror många har väldigt olika synpunkter på det. 
För vissa är det sex eller strul, eller kanske till och med en kram? 
Jag tycker att otrohet "gränsen" går vid en puss. 
Och vem säger att det är rätt att förlåta och inte förlåta? :/ 

Om min pojkvän skulle vara otrogen mot mig, så ja, jag vet egentligen inte. 
Det beror på med vem och om vårt förhållande hade varit bra eller dåligt! Och om det var sex, hade jag aldrig förlåtit honom. Men en kyss så kanske? Eller nej, jag skulle nog aldrig ha förlåtit honom.

Vad tycker ni egentligen? 
Ska man förlåta en otrohet och vart går gränsen? 

(misstolka inte detta inlägget, jag har inte varit otrogen mot min pojkvän och inte han heller vad jag vet)
 

Sanning

Jag heter jill nilsson och jag kommer alltid att vara mig själv. Oavsett om du gillar mig eller inte. Falska vänner säger jag hejdå till direkt. Tänker inte ha såna i mitt liv. Mina riktiga vänner finns där för mig och ställer upp för mig, vilket jag gör desamma för dom.
 
Jag går inte i skolan och har inte gjort det på ett tag. Jag vet inte varför jag inte går tillbaka in i skolan. Jag hoppade av skolan pga att jag var skoltrött och att det var slagsmål om man kan kalla det så. 
 
Jag kan knappt hantera mitt humör. Jag kan vara hur glad som helst och sen andra stunden kan jag vara riktigt sur och sen kan det bara vända igen.
 
Jag älskar musik och kaksmet. Det är gott det. Min favorit mat är nog typ tacos eller kött och potatisgratäng.  Dock gillar jag inte soppa, fisk eller jordgubbssylt.
 
Att vara mig - jill, är härligt. Även om jag har gjort några små snesteg den senaste månaden så ser jag upp till nya tider och försöker vara den bättre jill istället för den sämre jill. Vilket jag tycker är bra. Tänker inte sitta och deppa pga misstag. Jag ser hellre framemot nya tider, nya kontakter och nya möjligheter helt enkelt! 

Många vill fly för stunden, men dom vet att dom kan inte fly från sig själv #dani m

Godmorgon! Igårkväll så badade jag och min man. Mysigt. Sen gick vi och la oss, nu är han i skolan och jag är hemma hos honom. Jag ska nog åka hem idag så kommer han till mig imorgon. För några dagar sen så var jag, connie och min kusin denise i stan. Käkade pizza och såna saker. Om det är såhär fint väder när jag kommer hem så drar jag och solar på gröningen. Någon som vill följa med? Smsa mig isåfall! Vi hörs, pusshej / j


Finaste

Liten vovve och min fina pojkvän, mys


4 månader med mitt hjärta

Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva!


Mys hos mormor och morfar och den fina släkten <3


Walla bror

Vakna imorse vid halv fem och kunde inte somna om, så jag fick väcka mitt fina hjärta. Även fast han inte var världens gladaste!! Just nu är vi hemma hos connies pappa, har varit lite kalas. Nu ska vi hem till min morfar och fira honom och äta lite god mat! Eheheh, tjockis ;) hörs! / j


Finally found you

 

Om ändå alla tänkte såhär..


The trust we had is broken

Vaknade vid halv 10 av att connie ringde, snackade lite med honom och sen gick jag ut och röka. Sen dess har jag bara kollat facebook och kollat lite one tree hill. Nu sitter jag och lyssnar på musik, har en cigg kvar bara :( men senare kommer f och lämnar cigg till mig! Jag vet inte riktigt mer vad som händer idag. Riktigt seg dag, skojaaaaaar inte. Vi hörs! / j 

If you ever wanna see me again you better do it right

Vaknade imorse vid halv nio eller nånting, orka vakna så tidigt av sig själv haha. I lördags sov jag och connie hos filippa. Mysigt. På onsdag så kommer connie till mig och sen på torsdag så kommer filippa och sen ska vi nog dra hem till connie och sova där tror jag. Jag vet inte mer vad som händer då. Måste hitta på något! Har blivit helt rastlös på senaste tiden, pallar inte haha. Puss! / j

Typ blandat skit

 

-

Jag är en sån som hämnas. Kan inte hjälpa det. Jag är en sån. Behandlar man mig som skit så kommer jag automatiskt behandla dig som skit tillbaka. Jag är aldrig falsk mot någon som inte har förtjänat det. Är personen glad och trevlig mot mig så är jag det tillbaka. Är personen falsk mot mig så kan ni fan lita på att jag är falsk tillbaka. Det är så jag fungerar!

"nån engelsk fet lärorik text"


You're gone and i'm so over missing you

It's hurts
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

 

-


I didn't think angels exist, i was wrong

 

Svar på tal

Isa:
Hejsan , bra och fin blogg! Jag har bara en fråga , har du varit på g / tillsammans med Damian ? Om ja , vad hände och hur länge var ni på g / tillsammans ? Kanske lite olämplig fråga iomed att du har kille men skulle vara snällt om du svarade på min fråga ! :) Pussar <3 hejsan, tack så jättemycket! ja, jag har varit på g med damian och det som hände var att vi bara bråkade hela tiden, tillslut så tröttnade vi båda men ändå efter varje gång så hittade vi tillbaka till varandra. men sista gången vi var på g så bråkade vi extremt mycket och vi båda bestämde oss för att inte vara något mer än vänner. det var bådas beslut och vi gick ifrån varandra som vänner och hur länge vi höll på och såna saker vet jag inte riktigt, men vi har säkert varit på g över 50 gånger. 
 
 
Olvie:
får man frågor när du ej ens har frågestund? =) jadå!
isåfall har jag några frågor ?
1. hur länge har du o din kille varit tillsammans ? snart 4 månader

2. kände du och din kille varann innan ni blev tillsammans ? ja
3. har du blivit tillsammans med nån som du inte ens var vän med först utan ni blev direkt tillsammans eller på g ? haha ja, det har hänt

4. han harley , vad betydde han för dig ? tänker inte svara på fler frågor om honom
5. vad gör du just nu ? rökar och lyssnar på musik
6. du är sjukt fin =) ingen fråga men ändå aw, tack så mycket!
7. när var senast du festa ? nån gång i november tror jag :(
8. du skrev nyligen i ett inlägg att du ville festa , menar du att din kille håller dig så hårt så du ej får festa utan du måste vara med han istället ? jag tror att det var ganska många som tog det fel, det var absolut inte så jag menade, jag är hellre med min pojkvän än festar, men nån gång kan det vara skönt att dra ut med sina vänner och festa
9. kan man få kontakt med dig på nåt vis ? yes, skriv till mig på facebooj olvie :)
10. är det sant att du har slått evelina ? haha ja det är sant :)

kram

 

 


Good vibe

 

Påskägg

Ibland får man såna överaskningar, typ som ett påskägg. Man öppnar det och så "wooaaaaaw ett choklad!" och sen äter man inte choklad. Vad gör man då? Man äter inte chokladet utan man kastar iväg det! Så kan man göra med överaskningar som man inte tycker om. Det är ganska smart tycker jag..ehehehe. Och bara så ni vet, så har jag skills i paint..HAHAHA!
 
 

When she stops caring, another boy have her attention

Vaknade för nån kvart sen kanske, gick och la mig tidigt igår..vid 11 nångång. Men nu ska jag ut och röka och sen ska jag gå in och duscha och efter det ska jag göra v mig och såna saker. Sen kommer connie hit och stannar hela helgen. På lördag kommer filippa hit en runda, så då blir det att jag och connie träffar henne. Jag är riktigt sugen på att festa!! Riktigt längesen jag gjorde det. Det blir väl så när man skaffar kille..att man är hemma med honom istället för att dra ut med några vänner och festar eller bara dricker lite och snackar en massa skit haha. Vi hörs snyggingar, puss! / j
 

She's not me

 

Du skulle ha blivit 30 år idag, jag saknar dig! Vila i frid..

Kenny bengtsson ♥
 
 
 


10 saker om mig!

1. jag är väldigt svartsjuk av mig
2. jag älskar hästar
3. jag älskar att skaffa nya vänner när jag är full haha
4. jag hatar mitt utseende ibland
5. jag blir lätt sur
6. jag stör mig lätt på personer
7. ibland slår jag folk utan att tänka mig för
8. jag rökar
9. jag står hellre utan vänner än tusen falska
10. jag kommer lättare överens med killar än med tjejer
 

When she gives up on you..


RSS 2.0