;@

Jävla fittor som inte låter göra en vafan man vill. Sköt ert fucking eget istället.
 

He's so beautiful

Hej, känner ni hon egot jill?


You are never going to change


Kär i lååååten


Life goes on

Happier than ever'


Bästavän ❤

Love you mestast!


Underhåll mig när jag är i skolan wähähäää

Kik - jjillnilsson
Snapchat - jillbrizzo
Sms - 0733147449


Kär på nytt haha

Oscar zia ❤


Softileeerar med livet bror


💋

Igår träffade jag bulldog, tim och felle. Var ute lite, sen drog vi hem till felle och softa med film till typ 24 eller 1 nånting. Fett mys var det. Blir samma sak idag fast med lite fler folk tror jag :) vi hörs! / j


Underbara ❤


Har tråkiiiiiigt


I still don't know why i love you so much

Ibland förstår jag mig helt enkelt inte på människor. Hur fan dom tänker. Varför dom vill såra någon som skulle kunna ta en kula för h*n. Jag förstår helt enkelt inte. Du säger så mycket till mig, men vad är egentligen sant av allting som du säger till mig? 
 
Man börjar få förtroende för personen, vilket man inte skulle ha gjort, för man blir bara sviken om och om igen..
Jag sa jag inte brydde mig, men klart som fan jag bryr mig annars jag skulle inte reagerat såhär. Förstår du inte det själv? Det var precis som om du skulle ta mig på ryggen för att se var du skulle sätta kniven sen fråga varför jag blödde. Du är så genomskilnig. Jag förstår mig inte på dig, har aldrig gjort och kommer nog aldrig att göra det heller. Jag vet fortfarande inte varför jag pratar med dig när du pissar på mig rent ut sagt. För ingen anledning alls.
Allt jag vill är att du ska börja vara ärlig mot mig. Börja förstå mig när jag säger ifrån. Jag vet att du har det jobbigt med tanke på allt som hänt, men varför ta ut det över mig som faktiskt vill finnas där för dig men du bara skjuter bort alla, speciellt mig..men oavsett vad så kommer jag alltid stå vid din sida, oavsett hur mycket du kommer hata mig för det. Jag skiter i, jag vill vara en del av dig. 

Boy, it's not you it's me

 

My b-daaaaaay

Fyller åååååååår idag ihihihi! Dan är påväg hem med min nya iphone, looooove!
 

Spammar inlägg hihi

 

 


Världens bästa

Jag älskar dig mest, tack för du alltid finns där och ställer upp!


Am i wrong for thinking that we could be something for real? #amiwrong

Vaknade för typ två timmar sen, har kollat lite instagram och sånt. Sen försökte jag väcka connie men han bara somna om hela tiden. Men nu är han vaken iallafall! Jag ska nog dra hem till mig idag, fyller år om 5 dagar! (a) vi hörs! Pusshej / j


Cppppp


Love you!


RSS 2.0