You'll think of me

Kass uppdatering, jag vet. Men har inte orkat, har varit med emma dom senaste dagarna. Har haft kul, som alltid! Igår drog vi till åstorp, varför vet jag inte. Helt dött var det. Så vi gick rundor lite, cpa oss som vanligt. Sen var det några killar längre fram, och störd som jag är så skriker jag typ "kom hit" eller nåt, mest för skojs skull då alltså. Men dom tog det visst seriöst, så dom kom. Och emma bara stod där och skratta, så jag visste inte vad jag skulle säga så jag började skratta också. Haha, sen stack vi till nån skola med dom. Deras namn var harley, david och johan. Haha, fast enligt emma så likande david nån martin, så vi kallade han martin. Och harley var en kopia av connie, och johan var en kopia av han där cody simpson, så det fick bli deras smeknamn! Vi var ute med dom några timmar, sen fick dom följa oss till tåget. Eller..jag fick TVINGA dom med oss till tåget, sen kom vi på att tåget gick 01.12 istället för typ tjugo i ett, så vi var på stationen i typ nån halvtimme med dom. Snackade och skrattade och hade det väldigt trevligt ;) sen sa dom att det var typ "åstorps festival" eller vafan det nu var, att det var den idag alltså. Så vi ska träffa dom idag, och va där med dom. Så vi var tvunga att få harleys nummer, så vi kunde bestämma med dom och så, och jaaaaa. Så blev det! Så nu ska jag göra v mig, sen dra dit med emma. Sen efter på kvällen ska jag in till landskrona för att träffa julia. Har faktiskt saknat det mongot. Så ja, stannar där några dagar. Sen vet jag inte vad som händer.
 
 
PUSSHEJ / J
 
 
 

Här ska egentligen stå en rubrik :)

This is what i am.

Jag är som jag är!

Jag är en sån som hämnas. Kan inte hjälpa det. Jag är en sån. Behandlar man mig som skit så kommer jag automatiskt behandla dig som skit tillbaka. Jag är aldrig falsk mot någon som inte har förtjänat det. Är personen glad och trevlig mot mig så är jag det tillbaka. Är personen falsk mot mig så kan ni fan lita på att jag är falsk tillbaka. Det är så jag fungerar!

Emma här!

Hej alla fina och fula. haha. nej men alla ni är fina. Jag har nu kommit hem till jill och vi håller på att fixa oss typ. ska snart ut tror jag, fast vädret suger. ska som sagt sova här inatt. mysigt. har egtnligen ingenting att säga eftersom vi inte gjort så mycket ännu. Jill orkade inte blogga så det är därför jag gör de. Men jag eller hon bloggar väl mer senare ikväll då vi har lite mer att berätta. ha det så bra alla jills fina läsare. hoppas ni har en bättre sommar än oss! puss.
 

Godmorgon..eller?

Vaknade precis, tack vare att min fina 'pojke höll mig vaken till fyra imorse! Tack..men ska in och duscha nu, sen blir det ut och spela fotboll! Eller kanske bara ska stanna inne och spela fifa med min storebror istället? ;) idag vid fyra tiden ska jag äntligen träffa bästvän! Sjukt vad jag har saknat henne. Och vad vi ska göra..får ni bild på sen, höhö (a) hörs snart igen, pusshej / j

Jill? allt detta ska du och jag göra bästis, det har jag bestämt! / emma

 
 

Gästbloggar!

Hej alla jills fina läsare! Mitt namn är emma och jag är jills bästavän. Just nu är jag nere hos min moster i Sjöbo där jag även firat midsommar. Det har varit riktigt mysigt att vara här nere men imorgon ska jag hem. Och då ska jag äntligen få träffa min fina jill! Ska sova hemma hos henne och ha det allmänt mysigt. precis som alltid. tänkte egentligen inte sitta och skriva en massa tråkigt om vad jag hittat på och sånt där utan jag vill skriva lite om jill. eller ja, till jill. Jag har känt jill sådär jätte länge, första gången vi träffades så bara klickade det sådär direkt. Vi skrattade en massa och hade en himla massa saker att prata om, det var inte sådär tyst och pinsamt. Sedan den dagen har jag och jill varit som plåster på varandra. haha! Visst bråkar vi och sånt där ibland men det gör väl alla? Dessutom så skulle jag inte klara mig en längre stund utan jill för hon är mitt allt. min andra halva. Jag har/har haft många nära vänner som känt som om dem är hela mitt liv. som om dem är mina bästavänner. Men när jag träffade jill så förstod jag verkligen vad en bästavän var. Det lärde hon mig. Jag kan känna mig bekväm i mångas sällskap och sådär men när jag är med jill så kan jag verkligen vara mig själv utan att skämmas. Jag skiter i hur jag ser ut, vad jag gör eller säger. Jag är verkligen överlycklig över att ha hittat jill, för utan henne hade jag inte vetat vad äkta vänskap är och jag hade absolut inte varit så glad som jag är idag! Hon gör mina dagar så mycket bättre och roligare! Den dagen jill inte vill vara min vän mer, så kommer min värld rasa. Själv kan jag svära på mitt liv att jag aldrig någonsin kommer lämna henne. Jag tänker stå vid hennes sida i alla lägen. ovs. Jag kan sitta här och skriva hur mycket som helst för det finns så mycket bra saker att säga om jill. Men jag måste tyvärr och lägga mig då jag ska upp jätte tidigt imorgon. Men jill, du ska veta att jag älskar dig allra mest av allt. Du är allt för mig, precis allt. Skulle aldrig klara mig utan dig finaste. Du är världens underbaraste människa. Och den som sårar jill eller gör henne illa kan fan göra sig redo för helvetet. skojar inte. All denna underbara vänskapen började egentligen med en dålig händelse (haha, jill du vet nog vad jag tänker på. v.) men slutade med det allra bästa jag kunnat tänka mig.
Vill ni läsa min blogg så hittar ni mig på nattstad.se/emmahellmann
sov gott alla jills underbara läsare. puss.
och jag bjuder på en 'normal' bild på mig. höhö.

Dålig uppdatering

Tjena, har inte bloggat på hela dagen. Men igår när jag kom hem så orka jag inte blogga bara. Och nu måste jag in och duscha, för sen ska vi till min mormor och morfar, för att käka där och så. Men skriver efter jag duschat om jag hinner det, ska vara där klockan sex och jag tar ganska lång tid på mig när jag gör v mig, så vi hörs. Puss!

Nu - träning

Nu ska jag ut och jogga, möta upp denise och fortsätta jogga med henne!
Ush..måste sola! Ska in till stan imorgon och köpa kastanjevatten, som jag tipsade om i mitt förra inlägg. Sen ska jag sola på sunlux i stan också! Perfekt. Pusshej / j

#



 
 
Dagens skönhetstips idag är kastanjevatten! 
Jag har själv provat det en gång innan, och det är superbra. Det märks resultat direkt, och man blir brun efter bara tio sekunder, och man blir inte fläckig som man oftast brukar bli efter brun utan sol osv, denna produkten är verkligen suverän för er som vill få en fin, brun och jämn hy. Här under så får ni två bilder (tagna från google) på hur det såg ut innan man hade tagit det, och sen efter man hade tagit det. Före och efter bilder alltså!
Det här är resultatet efter bara tio sekunder, och sen beror det på hur brun man vill bli också. Vill man vara brunare än vad personen på bilderna är, så är det bara att köra en omgång till! ;)
 
 

Haha, jag har dålig humor..


She can fuck you good, but i can fuck you better

Har precis varit ute och sprungit i ungefär tjugo minuter, var rastlös och att gå ut och springa är nog den bästa lösningen tycker jag. Efter det så gick jag ut och spela fotboll med min bror, och jag börjar få tillbaka intresset för fotboll igen, and i just love it! Vi åkte hem tidigare än vad vi egentligen skulle från vår "sommarstuga" som ligger i ysby som jag har glömt att nämna, men nu vet ni det iallafall. Och skönt var det iallafall, regna bara där ändå. Men nu är jag hemma igen. Tror denise ska sova hos mig idag, så vi ska bara kolla film. Ska försöka få med henne ut att jogga lite, och spela lite fotboll ;) Måste även ta nya bilder, så får fixa det nån dag nästa vecka. Men jag skriver lite senare om nåt roligare händer, ha det så bra! Hejdå.
Fick bli en bild från google sålänge :)

Godnatt :)

 Nu ska jag lägga mig efter en mycket dryg dag här på landet. Vi hörs imorgon! / j

On my way

Hejsan alla snyggingar, bloggar just nu från min mammas mobil och sitter i bilen påväg nu. Kan ju säga att det är tur att min kusin är med. Så sitter och pratar lite med henne, allt mellan himmel och jord ;) när vi kommer dit så blir det midsommarfirande! Kul att fira det i en stuga..or not?! Men jaja, vad gör man inte för familjen? Bloggar senare kanske. Ha det bra sålänge!/ j

Godmorgon

Vakna för nån timme sen, låg kvar och snackade med denise lite. Så nu sitter vi här och gör ingenting, ska snart käka lite frukost. Sen måste vi göra v oss osv. Glad midsommar förresten, hoppas ni får en jättefin sommar, och verkligen njuter av det fina sommarlovet! Ser inte ut som det blir så jättebra väder ikväll, men vi får väl hoppas på det bästa och att det blir bättre framåt kvällen. Och vi får se hur det blir med bloggningen när vi är i vår sommarstuga, ligger långt bort härifrån, och teckningen där är inte världens bästa. Men jag försöker och blogga från mammas mobil! Vi hörs. Puss / j ♥
 

Finally!

Som ni säkert ser nu så är allting klart, och jag blev jättenöjd. Tack så jättemycket milla ♥
Så nu ska jag börja blogga vanligt om man säger så, varje dag som jag kan. Men problemet är bara att imorgon ska jag iväg till vår sommarstuga med familjen och kusinerna och så, och då kommer jag inte ha något internet där så där kan jag inte blogga. Eller så kan jag låna min mammas mobil? ;) Men det löser vi säkert på något sätt, annars vet ni ju anledningen till varför. Kan iallafall berätta vad jag har gjort idag? Denise (min kusin) som hos mig idag, och sover hos mig just nu också. Hon har redan somnat, så nu sitter jag här själv. Imorse när vi vaknade så var det riktigt varmt ute, riktigt skönt väder att vakna till. Solen bara lös genom fönstret och gardinerna, så mysigt! Så det blev att byta om till badkläder direkt och gå ut och bada. Sen bada vi några timmar, sen gick vi ut och spela fotboll. Kolla även lite på min lillebror när han körde cross. Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket mer. Men jag skriver mer imorgon när jag har vaknat, om jag hinner. För vi ska åka dit vid två tiden, och jag ska upp klockan nio bara för jag och denise ska träffa irak och ali! Så vad gör man inte för dom underbara killarna? Och anledningen till varför jag går upp nio är för vi ska träffa dom vid elva, och jag tar nog två timmar på ett ungefär att göra v mig. Kände att det blev massa "siffror" nu, haha. Godnatt!

Helluuu

Milla håller på att fixa med headern just nu, för den jag har nu passar inte ihop med designen (som ni kanske ser?) hon har bara ytterst lite kvar, så den nya headern kommer förmodligen upp imorgon! Puss / j

Hejsan!

Har bara bloggat på bloggplatsen innan, och det är det ju ganska enkelt och så. Men nu har jag bytt till blogg.se istället och börjar om på nytt! Jag ska försöka blogga i princip varje dag. Får hjälp av en fin vän med design och header också, för jag orkar inte själv och vet faktiskt inte riktigt hur man gör design och sånt här på blogg.se, men jag lär väl mig efterhand. Jag börjar skriva "vanligt" när design och header är uppe, så vi hörs då!


RSS 2.0